Music Player

marți, 18 martie 2014

Cei mai sănătoşi copii în viitor vor fi cei nevaccinaţi! "Mulţumesc mamă, tată şi fiecărui cercetător şi jurnalist care au arătat vaccinurile aşa cum sunt ele de fapt".

  Dave Mihalovic este un doctor naturopat, specializat în cercetări asupra vaccinurilor, prevenirea cancerului şi cu o abordare naturală a tratamentului.
 
Generaţia de copii nevaccinaţi ce se dezvoltă va fi una dintre cele mai sănătoase din lume, şi vor trebui să le mulţumească părinţilor lor pentru asta. Refuzul unui număr semnificativ de părinţi de a-şi vaccina copiii a dus la formarea unei populaţii de  milioane în întreaga lume şi a pus în discuţie importante chestiuni de sănătate publică, de exemplu de ce mai continuăm să facem vaccinuri.
Copiii nevaccinaţi nu vor primi niciodată în corpul lor substanţe chimice cauzatoare de infertilitate, cancerigene, neurotoxice, care le inhiba sistemul imunitar. Acestea sunt toate acele substanţe chimice care se regăsesc în aproape toate vaccinurile aprobate de Instituţiile responsabile.

După Dr. Buchwald, “motivul pentru care vaccinurile sunt promovate cu aşa o intensitate este acela de a-i împiedica pe oameni să realizeze că faptul că acestea nu iicopii nevaccinaţi protejează, şi că în eventualitatea unei epidemii cei vaccinaţi sunt supuşi unor riscuri la fel de mari de contaminare ca şi cei nevaccinaţi. Adevărul poate fi ascuns dacă numărul celor  nevaccinaţi rămâne necunoscut, astfel încât o comparaţie dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi să fie, practic, imposibilă. Acesta este şi motivul real pentru presiunea neobosită de a vaccina cât mai mulţi copii posibil.”

“Printre Amish nu am văzut autism,” declară Dr. Frank Noonan, medic de familie în Lancaster County, care a tratat mii de Amish timp de 25 de ani. “Găseşti toate celelalte boli, dar nu autism. Suntem chiar în centrul unei ţări Amish şi nu există niciun caz, ăsta-i adevărul.”

Părinţii cu mai multă educaţie sunt mai predispuşi să renunţe la vaccinare, ceea ce contrazice prejudecăţile multor profesionişti din domeniul medical care sunt de părere că părinţii nu-şi vaccinează copii pentru că nu sunt educaţi, sunt săraci, sau prost informaţi.

Mai încurajator pentru militanţii anti-vaccin este să descopere faptul că părinţii cu educaţie superioară folosesc tot mai puţine sau alte vaccinuri necontroversate decât cele folosite în copilărie, un semn bun ca cele mai multe dintre toxinele ascunse în vaccinuri sunt încet-încet descoperite de părinţi şi de public în general.

Dacă ne luăm după arhive, grafice şi cele două secole de statistici oficiale, ştim că vaccinurile nu au prevenit niciodată vreo boală şi nu sunt în niciun fel responsabile pentru îmbunătăţirea speranţei de viaţă şi supravieţuirea în timpul unor boli în economiile din vest. În America de Nord, Europa şi Pacificul de Sud, reveniri majore în epidemii de boli infecţioase mortale au avut loc fie fără intervenţia vacinarilor fie cu mult înaintea campaniilor de vaccinare publică pentru unele boli specifice.

Într-un studiu şocant recent publicat, cercetători virologi de la Centrul Medical din Erasmus – Olanda au demonstrat că un vaccin obişnuit de gripă pentru copii de fapt dăunează unui aspect esenţial din sistemul lor imunitar în lupta cu gripă. Acest studiu nu a fost condus de oameni de ştiinţă care militau împotriva vacinurilor. Dimpotrivă, a fost condus de cercetători pro-vaccinare, care şi-au dedicat întreaga carieră încercării de a dezvolta vaccinuri mai bune. Principalul autor Rogier Bodewes a transmis mesajul de trezire la realitate când a explicat că vaccinurile împotriva gripei “au potenţiale neajunsuri care au fost subapreciate până acum şi care sunt, de asemenea, subiectul unor dispute”.

Studiul a implicat o evaluare foarte avansată din punct de vedere ştiinţific a sistemului imunitar. Cercetătorii au colectat sânge de la 27 copii sănătoşi şi nevaccinaţi în jurul vârstei de 6 ani şi 14 copii cu fibroză chistică care au primit anual vaccinul antigripal. Copiii nevaccinaţi au avut un răspuns mai bun din punctul de vedere al sistemului imunitar, dându-le o protecţie mai vastă pentru ceea ce ar putea avea de înfruntat într-un sezon de gripă, inclusiv în cazul unei pandemii.

« Am îngrijit peste 30,000 sau 35,000 de copii de-a lungul anilor şi nu cred că am avut un singur caz de autism la copiii asistaţi la naştere de noi şi care nu au fost vaccinaţi… Fiecare doctor din această ţară a făcut ceva la fel de crâncen ca şi naziştii, fără să-şi dea seama,” a declarat Dr. Mayer Eisenstein.

Conform “Stării sănătăţii copiilor nevaccinaţi (aug 2011): Boli ale copiilor nevaccinaţi”, rezultatele arată că cei nevaccinaţi sunt mai puţin afectaţi de boli comune.

Astmul, febra fanului şi neurodermatita

Un studiu recent din Germania asupra unui număr de 17461 copii cu vârste cuprinse între 0-17 ani (KIGGS) a arătat că 4.7% din aceştia sufereau de astm, 10.7% dintre ei de febră fanului şi 13.2% de neurodermatita. Aceste numere diferă în ţări vestice, de exemplu astmul predomina în SUA la 6% dintre copii, în timp ce în Australia este vorba de un procent de 14-16% (Sănătatea Australiei 2004). Procentul de astm printre copiii nevaccinaţi este, conform studiului, de 0.2%, febra fanului de 1.5% şi neurodermatita de 2%.

Conform studiului KIGGS peste 40% dintre copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani au dezvoltat sensibilitate la cel puţin un alergen testat (s-au făcut teste pentru 20 de alergeni obişnuiţi) şi 22,9% aveau o boală alergică. Deşi s-a efectuat o analiză a sângelui, mai puţin de 10% au declarat că aveau copii cu alergii.

Sunt şi cazuri de autism printre copiii nevaccinaţi. Cu toate acestea peste 80% au declarat că este o formă uşoară de autism sau o formă de funcţionare avansată. Dintre toţi participanţii au fost 4 cazuri de autism. Dintre aceştia 4, unul a avut rezultat pozitiv la testul de metale grele (mercur, aluminiu, arsenic), iar în altul mama fusese testată pozitiv pentru mercur.

Studiul KIGGS a arătat că 12.8% din copiii din Germania au avut herpes şi 11% au suferit de otita medie (o inflamare a urechii mijlocii). Dacă se compară cu copiii nevaccinaţi, se poate vedea că herpesul la copiii nevaccinaţi este extrem de rar (mai puţin de 0.5%)

La copiii cu vârste sub 3 ani negii sunt foarte rari. După 3 ani, însă, răspândirea acestora creşte. La grupa de vârstă cuprinsă între 4 şi 6 ani 5-10% dintre copii au negi, în grupa de vârstă de 16-18, 15-20% au negi. (Sursă: netdoktor.at). Numai 3% dintre copiii nevaccinaţi din studiul aveau negi.

“Am observat copiii nevaccinaţi că sunt mai sănătoşi, mai puternici şi mai viguroşi decât cei vaccinaţi. Alergiile, astmul, afecţiuni ale comportamentului, probleme cu atenţia şi paloare erau în mod clar mai comune la tinerii mei pacienţi vaccinaţi. Pacienţii mei nevaccinaţi, pe de altă parte, nu au suferit de vreo boală infecţioasă cu vreo freceventa sau severitate mai mari decât a celor vaccinaţi: sistemul lor imunitar de regulă s-a descurcat foarte bine cu acestea..” Philip Incao MD

Copiii nevaccinaţi sunt de 5 ori mai puţin predispuşi riscului de a avea astm decât cei vaccianti, de 2.5 ori mai puţin predispuşi să aibe probleme de piele şi de 8 ori mai puţin predispuşi să fie hiperactivi.
Copiii vaccinaţi sunt de 14 ori mai predispuşi să aibă astm decât cei nevaccinaţi şi de 9 ori mai predispuşi la probleme de piele

Întrebarea pe termen lung pe care susţinătorii vaccinurilor continua să o pună este cum va arăta sănătatea generală a acestei populaţii nevaccinate? Ei bine, din ce putem deduce din datele de până acum, există o indicaţie puternică ca aceşti copii nevaccinaţi vor forma într-o bună zi populaţiile cele mai sănătoase.
(http://viataverdeviu.ro/cei-mai-sanatosi-copii-in-viitor-vor-fi-cei-nevaccinati/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu